Online cursus architectuurfotografie

De online cursus architectuurfotografie is een veelzijdige cursus met 9 uitdagende opdrachten die je in je eigen tempo kan doen.

De cursus wordt gegeven aan de hand van een e-book waarin de verschillende onderwerpen van de architectuurfotografie uitgebreid beschreven staan. Elke opdracht wordt vooraf gegaan door een uitgebreide beschrijving met diverse voorbeelden. Foto's die ondere andere met behulp van zichtlijnen besproken zullen worden. 

De cursus is een privécursus en daarmee sterk op persoonlijke ontwikkeling gericht.

Na iedere opdracht plannen we een videogesprek van ongeveer 15 minuten in om de foto's persoonlijk na te bespreken.

Het werken met een e-book is een bewuste keuze. Het e-book is gemakkelijk te downloaden en ook te gebruiken op je smartphone. Zo kan je de informatie voor het fotograferen moeiteloos opzoeken terwijl je op locatie bezig bent.

De onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn, abstracte architectuurfotografie, architectonische details, looking-up fotografie, 2-dimensionale fotografie en weerspiegelingen in het water.

De kosten van deze cursus zijn € 139 , met introductiekorting nu slechts € 99

Cursus boeken

Fotografie cursussen bij De Zondagsschilders

Binnenkort starten er fotografiecursussen bij vereniging De Zondagsschilders in de Amsterdamse Jordaan.

Een zomercursus waarbij we in 4 uitgebreide lessen een mooi en alternatief beeld van de Jordaan neer gaan zetten.

De zomercursus creatieve en abstracte fotografie is een cursus waarbij je gaat leren om anders naar je omgeving te kijken. Iedere les gaan we de buurt, de Jordaan, in om op zoek te gaan naar leuke opvallende details en om een uniek beeld neer te zetten van deze prachtige buurt. De ene keer ligt de nadruk op de weerspiegelingen van de grachtenpanden in het water van de grachten, de andere keer gaan we op zoek naar leuke details in de buurt. Rommelige panden waar je meestal snel aan voorbij loopt, leuke uitstallingen bij winkels, mooie bloemen op een trap van een grachtenpand, een versierde fiets, net wat we tegenkomen. Tijdens een gevarieerd programma leer je hoe je hier creatieve foto’s van maakt. 

Een cursus creatieve en abstracte fotografie waarbij je 8 weken lang met uitdagende opdrachten aan de slag gaat.

De 8 weekse cursus creatieve en abstracte fotografie is een cursus waarbij je gaat leren om anders naar je omgeving te kijken. De structuren van moderne gevels, de weerspiegelingen in de gracht, de structuren van bomen en planten of de weerspiegelingen in een glazen ruit, we lopen er vaak aan voorbij. Tijdens een gevarieerd programma leer je hoe je hier creatieve en abstracte (onherkenbare) foto’s van maakt. 

Voor meer informatie over de cursussen kan je terecht op de website van De Zondagschilders.

Boek hier je online cursus architectuurfotografie

Na ontvangst van je boeking stuur ik meer informatie over de betaling. Na betaling stuur ik je het e-book toe en kan je van start met de cursus.

Heb je nog vragen? Dan kan je altijd vrijblijvend contact met me opnemen. Ik beantwoord graag je vragen over mijn workshops.

Privacy-beleid van Vijlbrief Fotografie

Ik wil mij graag opgeven voor de online cursus architectuurfotografie

© Vijlbrief Fotografie