Masterclass creatieve architectuurfotografie in Rotterdam

De masterclass creatieve architectuurfotografie gaat verder dan de workshops. Tijdens een geheel verzorgde dag gaan we actief aan de slag om de moderne architectuur op en rond de Kop van Zuid en de Erasmusbrug op creatieve wijze te fotograferen. We zullen gebouwen vaak uit hun verband trekken en de details op een eigenzinnige abstracte wijze vastleggen. We gaan uit van de lijnen en structuren van de gevels en creëren onze eigen kunst.

Minimaal 4 deelnemers, maximaal 7.
- Lees meer.....          
- Inschrijven

Bekijken

Zeeburgereiland

Bij deze workshop op het Zeeburgereiland ligt de focus op architectuurfotografie in de brede zin van het woord. Ruimtelijke plaatsen zoals een groot hof, maar ook strakke gevels, opvallende balkons en abstracte details zijn enkele van onze onderwerpen. Ook enkele restanten van de rioolwaterzuivering zullen als onderwerp dienen, vooral de behouden silo’s geven een beetje een urbexgevoel.
- Lees meer.....          
- Inschrijven

Bekijken

Pakhuizen & Loodsen

De workshop Pakhuizen & Loodsen is de perfecte workshop om kennis te maken met abstracte architectuurfotografie. In deze workshop leer je op een andere manier naar architectuur te kijken. Tijdens de workshop zullen we de gebouwen als het ware uit hun verband gaan trekken en vooral gaan kijken naar lijnen en composities. Dit levert hele unieke, abstracte, en kunstzinnige foto's op.
- Lees meer.....          
- Inschrijven

Bekijken

Zuidas

De workshop Zuidas gaat over het maken van strakke composities van lijnen, vlakken, ramen en glazen gevels. De Amsterdamse Zuidas is daarvoor een uitstekende locatie. Voor deze workshop is wat meer inzicht in het zien en ontdekken van structuren nodig dan voor de workshop Pakhuizen & Loodsen. Het zou daarom een mooie vervolgcursus kunnen zijn op de workshop Pakhuizen & Loodsen.
- Lees meer.....
- Inschrijven

Bekijken

Nachtfotografie architectuur Amsterdam

Tijdens de workshop nachtfotografie gaan we onder leiding van twee ervaren fotografen, Renzo Gerritsen en Bjørn Vijlbrief, breed in op de verschillende facetten van architectuurfotografie bij nacht.Van ruimtelijke foto’s tot indrukwekkende details en van weerspiegelingen tot looking up foto’s, er komt van alles aan bod.

De workshop is een samenwerking tussen Vijlbrief Fotografie en Nachtelijk Amsterdam.

Minimaal 4 deelnemers, maximaal 10.
- Lees meer.....     
- Inschrijven

Bekijken

Natuurlijk! Abstract!

Bij deze workshop gaan we het park in. Hier leer je anders te kijken naar de alledaagse omgeving. Een mooie weerspiegeling, de rimpels in het water. De structuur van een blad, de bast van een boom. In ieder seizoen is het weer anders. Tijdens de workshop gaan we verder in op hoe je dit in een foto kan vastleggen. Welk standpunt kies ik? Welk perspectief? Wat zijn de interessante details?
- Lees meer.....
- Inschrijven

Bekijken

Boek hier je workshop.

Selecteer een datum en boek direct.

Na ontvangst van uw boeking stuur ik meer informatie over de betaling en de exacte locatie waar we elkaar ontmoeten voor de workshop.

I.v.m. het coronavirus zijn de workshops en masterclasses een klein beetje aangepast. Net als de annuleringsvoorwaarden. 

Heb je nog vragen? Dan kan je altijd vrijblijvend contact met me opnemen. Ik beantwoord graag je vragen over mijn workshops.

Privacy-beleid van Vijlbrief Fotografie

Ik wil mij graag opgeven voor een workshop of masterclass
Aantal personen
1 persoon
2 personen
3 personen
4 personen
5 personen

© Vijlbrief Fotografie